ویژه خیرین و اهداکنندگان
  • تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 07:35

سومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در سال ۱۴۰۳

در سومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) گزارشی در خصوص نتایج نظر سنجی پیامکی کارکنان این مرکز در سال ۱۴۰۲ ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سومین جلسه کمیته اخلاق بالینی مجتمع شنبه ۱۹ خرداد 1403 با حضور دکتر محمد طاهر معاون درمان، دکتر مرتضی دارائی معاون امور فرهنگی، دکتر امیر نداف مدیر امور آموزشی و دانشجویی، طاهره زرعی‌چیان مدیر پرستاری، نیکو قاسمی رمکی کارشناس هماهنگ کننده ایمنی بیمار، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، علی قلی‌نژاد دبیر اجرایی کمیته و مسئول واحد حقوق گیرنده ‌خدمت و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدا مصوبات جلسات گذشته ارائه و بررسی شد.
سپس اعضا جلسه در خصوص روند نوبت دهی درمانگاه های مجتمع و همچنین افزایش رضایتمندی بیماران بحث و تبادل نظر کردند و تاکید شد تا جلسه ای با حضور اعضای هیئت رئیسه مجتمع برگزار و در خصوص اهم چالش های آن تصمیم گیری شود.
در پایان نکات لازم در رابطه با نتایج نظرسنجی کارکنان مجتمع ارائه شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها